Dårlig kredit betyder ikke, du er en dårlig Person

Har du for nylig ansøgt om et lån kun at høre frygtede ordet “nægtet”? Denne type situation er en, der kan være ødelæggende. Det betyder ikke, du er uansvarlige eller løbe fra dine regninger. Uanset den stigmatisering i forbindelse med en lav kreditværdighed, er der sandsynligvis logiske grunde til din mindre end fejlfri kredit. Stadig, at skaden er sket. Nu er det tid til at ordne det. Hvis du følger nogle enkle credit reparation tips, kan du være på vej til stopning dit kredit.
Den første kredit reparation tip at huske er, at du kan bestride nogen elementer på din kredit rapport. Kredit-bureauet skal bevise reklamationsberettiget. Hvis de ikke kan bevise dem, skal de fjerne elementerne fra din kredit-fil. Hvis de ikke reagerer inden for en måned af din anfægtelse af en vare, skal de fjerne elementet fra din kredit rapport.
En anden kredit reparation tip er at kontakte eventuelle kreditorer, som du har udestående konti. Nogle gange, er at være ærlig om dine finansielle elendighed den bedste løsning. Planlægge en betalingsordning på uforudsete, de opdatere din kredit rapport afspejler kontoen som værende ajour. Sørg for at holde din nye betalingsordninger. Kom igen er det værste du kan gøre, når de forsøger at øge din kreditværdighed.
En enklere kredit reparation tip er en, der kan appellere til dig, hvis du er overvældet af udsigten til at kontakte kreditorer. Du har altid mulighed for at have nogen gøre “fix-it” arbejdet for dig. Du kan henvende sig til et kredit reparation selskab. Bare vær sikker på at du læser med småt i enhver aftale. Husk, at ifølge Credit Reparation organisation Act af 1997, kredit reparation selskaber er forbudt fra at acceptere en øre fra dig indtil har været tjenesteydelsen. Sørg for, at de har givet dig dokumentation af alle betalinger, aftalevilkår, osv. De bør også kunne give dig en anslået tidsramme for hvor længe genopbygningsprocessen vil tage.
Ingen kredit reparation tip kan magisk slette de pletter, der påvirker din kredit rapport. Men efter disse få enkle credit reparation tips kan hjælpe forme din kredit til det for mere ønskeligt kandidat. Tage skridt i retning af at gøre din låneansøgning skuffelser forvandle til en saga blot. Før du ved af det, kan du høre det magiske ord “godkendt”!

12 thoughts on “Dårlig kredit betyder ikke, du er en dårlig Person

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.