Når årets udgang salg ligner kul og efterlader ikke plads til gaver

December kan være et forsøger tid for små virksomheder. Den årets udgang rush at lukke klienter for at opfylde målet ved årsafslutningen salgsmål kan efterlade en person føler, stresset, overanstrengt, og afgjort, ikke i ferie ånd. Sidste år omkring denne tid, var du sandsynligvis forecasting salgstal for 2004, og nu bliver klar til at gøre det igen i 2005. Når du kører din egen forretning, bliver det straks klart, at månedlige, kvartalsvise og årlige salg ligner layout for en rutschebane. Det er udfordrende at udtænke konsekvent salgstal, når processen forretningsmetoder svinger hele tiden.
1) tage en dyb indånding
Fordi du ikke nå din prognose betyder ikke, at du gjorde noget forkert, så tag en dyb indånding og slappe af. Manglende fungerer som stor brændstof, efter min mening. Ikke opfylder dit salg vil give dig drevet nødvendige for at sikre totaler opfyldes næste år.
Jennifer Beasily, en lille virksomhedsejer i Tampa, Florida, erklæret, “efter at have gennemgået 2003 salg, jeg tog en omfattende kig på hvad jeg gjorde – og hvad jeg var ikke gør. Set i bakspejlet er 20/20, så jeg brugte sidste år oplysninger til at sikre, at 2004 salg ville være bedre… og de var. Nu, jeg tager den samme fremgangsmåde i år for at sikre en dejlig hjemkomst fra salg jeg lukke i 2005.”
2) oprette en salgsrapport
Tage December og januar-forskning dit salg til dato. Kig over dem fra sidste år, eller tage din forskning yderligere ved at sammenligne hvert år, du har været i branchen. Identificere hvad måneder og år blev mindst vellykkede og din tanke om hvorfor. Sæsoner, såsom jul og taksigelse, for eksempel, kan forårsage lavere salgsmængder afhængigt af typen virksomhed du driver. Har en fuld forståelse af hvilke måneder, du for nylig kæmpet med, og om denne tendens er konsekvent år eller måned efter måned.
3) oprette en dybdegående rapport
Tage din salgsrapport et skridt videre ved at gøre notater og udtænke strategier til at begrænse lavere salg måneder. Tænk på grunde Hvorfor dit salg blev mindre end forventet. Afgøre derefter, hvis ændringer, sådan ændre dine arbejdsvaner, kører en kampagne, eller intensivere markedsføring/reklame bestræbelser, kan hjælpe. Din færdig betænkning bør afspejle alle problemområder, sammen med flere løsninger du planlægger at integrere hele året at sikre salget fra 2005 er væsentligt bedre end dem fra 2004.
4) nye mål
Når bevæbnet med en komplet analyse af dine tidligere års salg, forberede sig på at opstille mål for det kommende år. Opret en detaljeret liste, der beskriver dine mål for de næste 12 måneder, og sørg for at medtage en “hvordan” sektionen. Også, adskille og prioritere hvert mål skal være færdige inden for en bestemt Tidslinje: 3, 6, 9 eller 12 måneder. Flette praktiske og langtrækkende mål ind i listen, fordi du ønsker at give dig plads til at udføre, men at også strække ud over dit nuværende grænser. “Den forfriskende del om consulting med forskellige typer af virksomheder er at mit færdighedsniveau og evner er altid udfordrede. Hvem ønsker en holdning, der er altid den samme, dag ud og dag ind?”sagde Jebdi Zaki.
5) tage fri
Er du skør? Alle læse denne artikel vil sandsynligvis anmode det. At tage tid ud synes som det mindste praktiske mål, når der er så meget at udrette. Folk har tendens til at miste damp i slutningen af året, især små virksomhedsejere, der forbruger mere tid marketing virksomhed, som de gør betjene den.
Forretningsfolk har brug at genoplade deres batterier inden du begiver dig ind i et nyt år. Ferien udgør et perfekt tidspunkt at tage flere dage i træk, snige et par morgener på kontoret og forlade tidligt på eftermiddagen.
Tag dine børn og ægtefælle til swimmingpool område, hvor du kan afslappet affald dagen, eller gå på en tur med din betydelige andre. Frigøre dig selv fra arbejdsdagen og ikke vende tilbage indtil “weight of the year” løftes.
Hvis årets udgang salg minde af kul, ikke bekymre dig om det. Feriesæsonen er det perfekte tidspunkt at selvstændige afspejle, nyde hinandens selskab og forynge så du kan tage en stab på det igen næste år. De rigtige gaver i livet har intet at gøre med penge. Nyd din ferie!

11 thoughts on “Når årets udgang salg ligner kul og efterlader ikke plads til gaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.