Sælge din kærlighed

Det er godt dokumenteret at hvis vi elsker vores arbejde, så vi normalt bliver eksperter på det og i sidste ende penge dukker op. Giver mening, men det er en lille forskydning på dette begreb. Jeg ønsker du bogstaveligt talt se på begrebet sælger kærlighed til penge. Dette har intet at gøre med prostitution. Prostitution mangler kærlighed, som er kernen i hvad er der galt med denne industri. Nej, jeg taler om infusion af dit produkt med kærlighed før du sælger den. Kærlighed er en magisk ubeskrivelig element, der tillægssats, nærer, velsigner og lysner modtageren. Føje det til dit produkt og watch fortjeneste soar.
Ved at tilføje din kærlighed og lys energi til dit produkt, opretter du et produkt, der tillægssats, nærer, velsigner eller en eller anden måde letter livet af den person, der køber dit produkt. Det vil komme på tværs som så meget mere end bare god kundeservice. Hvis du har to identiske genstande af samme kvalitet og pris, vil ene med glæde magnetisere køberen. De kan eller ikke kan være i stand til at beskrive præcis hvad det var der gjort produktet skiller sig ud over de andre.
Min mor er et perfekt eksempel på dette begreb. Hun er en iværksætter på hjerte uden nogen form for business school eller videregående uddannelse. Enhver virksomhed, hun nogensinde har kørt har været meget vellykket. Hun er organiseret og forretningsmæssige smart, men det er ikke hvad gør hende anderledes end alle andre. Hun arbejder normalt i industrier, som hun finder interesse i, men en gang besluttede hun at køre en auto dele butik for min papfar. Hun var absolut ikke en ekspert i sin branche. Hun dykkede ind i en upbeat can-do positivt og kom til at arbejde. Udover at sælge et kvalitetsprodukt til en pris, kvalitet, infunderes hun hele butikken med sin elektriske energi og lys. Hun er en naturlig sælger, fordi hun er så utrolig lyse og muntre. Uanset hvilken type virksomhed hun fungerer behandler hun enhver kunde som en lille by nabo at hun har kendt hele sit liv. Jeg vokse ikke op med hende så som voksen besøger hende, det var fantastisk for mig at se hende arbejde denne særlige magi af hendes. Hun gør alle føler smart, særlige og brød sig om. Folk kan lide at gøre forretninger med hende. Hun kan opkræve uanset hvad hun ønsker og arbejder som par eller så mange timer som hun kan lide, fordi folk vil gerne betale for den følelse de får når i hendes tilstedeværelse. Hendes kunder og medarbejdere behandle hende med en visse hero tilbedelse.
Uanset om du sælger et produkt, som du virkelig tror på information, er du en ophidset ekspert i, eller en tjeneste, som du giver fra dit hjerte, kan du tjene en formue ved at sætte slags hjerte og sjæl i din virksomhed. Du kan give store kundeservice uden nogen glade lethed passerer mellem dig og kunden. Sætte den magiske blanding af kærlighed og lysstyrke i alle aspekter af dit arbejde. Det vil skabe en magnetisk tiltrækning omkring din virksomhed. Andre trækkes på mystisk vis til dig og efter at gøre forretninger med dig de vil ønske at vende tilbage igen og igen for at gøre endnu flere forretninger med dig. Gør det en fornøjelig vidunderlig oplevelse for folk til at give dig deres penge.
Når du starter din arbejdsdag, tage et øjeblik og visualisere dig selv, dit produkt, din virksomhed, din annoncering, din kommunikation, bliver alt omgivet i dine mest kærlige omsorg varme pleje lys. Sige et lille bøn, at du virkelig give dit hjerte og sjæl på denne dag. Anmoder om, at de mennesker, der har brug for din gave vist måde at du så at du kan velsigne dem med din kærlighed og talenter. Mind dig selv, at du vil kærligt opfylde en andens uopfyldte behov, og de vil gerne betale dig for at have gjort. Sende den glade hensigt at føre dig gennem hele arbejdsdagen. Lad kærlighed magnetisere dit arbejde overalt i hver fase fra skabelsen til salg.
Hvad hvis du ikke ejer virksomheden eller ikke er selvstændig? Hvad derefter? Din opgave består af uddeling din tid og arbejdskraft til en chef i bytte for en lønseddel. Sandheden er, at det stadig gælder. Længe før min mor nogensinde åbnet op nogen af sine virksomheder, hun var nødt til at arbejde lange timer at gøre ydmyge jobs for andre. Hun infunderes altid sit arbejde med at samme gå få ’em holdning og vil typisk ender i en tilsynsførende stilling. Jeg husker hendes fortæller mig at hun gerne dukke op til arbejde i mindst en halv time tidligt hver dag bare oprette sit arbejde station og sørg for, at hun havde alle sine ænder i træk, før officielt starttidspunkt. Chefer elsker slags ting. Selvfølgelig fik hun fremme. Tænk over det, hvis du havde to lige så talentfulde medarbejdere at vælge imellem og en vidste bare en grundlæggende otte timers arbejdsdag og den anden kom entusiastisk halv time tidligt hver morgen, hvilket ville du vælge at fremme til vejleder? Når vi diskuterer hvordan meget for at give ansatte for løn rejser, den motiverede medarbejder, der sætter kærlighed og lys i deres arbejde kommer altid får den største mulige raise. Chefer er glade for at skrive store fedt lønsedler til glade optimistiske medarbejdere, som har lagt deres hjerte og sjæl i deres arbejde. Hvis din chef ikke, kan du ansøge om en bedre betalende stilling med et andet selskab. Dit glædelige entusiasme vil afbetale efterhånden.
Elske dit arbejde. Vælge noget, som du kan kaste dig ind med glæde. Elske dit produkt. Skabe det bedste produkt, service eller oplysning, som du kan. Elske din virksomhed. Være glad for chancen for at arbejde og tjene til føden. Elsk dine kunder. De er mennesker ligesom dig, der har mange behov og ønsker at komme væk følelse specielle og vigtige. Gøre disse ting, og pengene vil flyde.
Copyright 2006, Skye Thomas, morgendagens kant

13 thoughts on “Sælge din kærlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *